fbpx
Skip links

Кафяви и бели горещи шоколади MYSTERY DRINKS

Горещите бели шоколади имат добра гъстота благодарение на маслото и пълномасленото инстантно мляко.

Дата

2018

От

Mystery Drinks

Категория

Шоколад

Кафяв и бял горещ шоколад на MYSTERY DRINKS

01 Описание

Горещите бели шоколади имат добра гъстота благодарение на маслото и пълномасленото инстантно мляко. Балансирания вкус на белите горещи шоколади Мистери Дринкс (Mystery Drinks) в монодози е запомнящ и дълготраен. С тези си вкусови качества това бяло изкушение е предпочитаната напитка за всяка възраст.

02 Видове

Белите шоколади Мистери Дринкс са два вида – с вкус кокос и ванила.

Горещите кафяви шоколади имат много добра гъстота благодарение на високомасленото какао и пълномасленото инстантно мляко. Балансирания вкус на кафявите горещи шоколади Мистери Дринкс (Mystery Drinks) в монодози е неповторим и дълготраен. С тези си вкусови качества горещия шоколад е предпочитаната напитка за всяка възраст.

Кафявите шоколади Мистери Дринкс са два вида – с вкус лешник и млечен.

03 Как се приготвя?

Рецепта за горещ шоколад

В метална каничка за мляко сипете 140 мл студено прясно мляко, едно пакетче разтворим шоколад от желания вкус Мистери Дринкс, разбъркайте добре. Със стимера на еспресо машина загрейте до получаване на напитка с пяна. Сервирайте в оригинална чаша на Мистери Дринкс. Може да гарнираме с розичка от бита сметана.

Единично опаковани по 30 гр., в кутия по 10 бр.

Шоколадът ни прави щастливи, а топлината ни кара да се чувстваме уютно и спокойно, затова едва ли има по-добър избор за всяко време на деня от чаша топъл шоколад.

Горещия шоколад Мистери Дринкс е богат на вкус, ароматен и много вкусен. Неустоимото удоволствие шоколад Мистери Дринкс ще подобри емоционалното Ви състояние по един доста сладък начин. Ненапразно кафявите ни шоколади съдържат алкално какао на прах с масленост 22%. Проучванията показват, че консумацията на горещ шоколад дава сила на мозъка и може да подобри цялостното му състояние. Горещата напитка съдържа дори повече антиоксиданти, отколкото редче шоколад (това се дължи на какаото). Вкусната напитка помага в битката със стреса, безпокойството и депресията. Горещият шоколад стимулира производството на ендорфин, което ни кара да се чувстваме по-щастливи. Какво по-добре да започнем деня с чаша горещ шоколад Мистери Дринкс.

Кафяв и бял горещ шоколад на MYSTERY DRINKS

Защо да пием горещ шоколад Мистери Дринкс?

  • Какао 22% масленост
  • Плътен вкус
  • Антиоксидантен
  • Подобрява емоционалното Ви състояние
  • Силен аромат

Този уеб сайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване.